Γεώργιος Γλούμης

MSc. Physical Therapist / Personal Trainer

Ο Γιώργος Γλούμης είναι κάτοχος B.Sc ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία,B.Sc φυσικοθεραπείας στο University of East London & M.Sc Βιολογίας της Άσκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα Αθλητική Φυσικοθεραπεία & Προπονητική.

Έχει εργαστεί ως καθηγητής στην ιδιωτική σχολή Base Training- Personal Training Academy σε Αθήνα, Λάρισα, Κομοτηνή, Κρήτη και Κύπρο για απόκτηση του βασικού πτυχίου & των ειδικοτήτων Sport Performance, Bodybuilding και Αξιολόγηση Στάσης Σώματος.

Ως φυσικοθεραπευτής ασχολείται με την θεραπεία & αποκατάσταση μυοσκελετικών κακώσεων/ τραυματισμών. Ολοκλήρωσε την πρακτική του στα εξής:

  • Α.Ε.Κ FC,
  • Metropolitan General,
  • Ακτιος οδηγός (μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων),
  • ΘΗΣΕΑΣ (κέντρο αποθεραπείας & αποκατάστασης)

 

Ως γυμναστής ασχολείται με την μεγιστοποίηση της επίδοσης ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα γυμναστήρια όπως HOLMES PLACE, MEGA GYM κ.ά

Έχει δημοσιεύσει την δίκη του έρευνα στο Journal of Strength & Conditioning ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετές άλλες με θέμα αρχιτεκτονική και μορφολογία του μυϊκού ιστού. Είναι ιδιοκτήτης του ιστότοπου sportbody.gr όπου αναγράφονται επιστημονικά άρθρα για την προπονητική, την αποκατάσταση τραυματισμών, την διατροφή και την υγεία.

Γεννημένος το 1984, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, υπήρξε ερασιτέχνης αθλητής στίβου και ποδοσφαίρου ενώ από το 2012 ασχολείται με την άρση βαρών και το brazilian jiu jitsu. Ο Γιώργος μέσα από την δουλειά του στοχεύει τόσο στην βέλτιστη & γρήγορη αποκατάσταση τραυματισμών όσο και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της ευρωστίας και υγείας του ατόμου.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Εκτύπωση
Διαβάστε επίσης:
Προϊόντα

Moov Now
57,90€ – Εξαντλημένο –

Ποιοί είμαστε

Γεώργιος Γλούμης

MSc. Physical Therapist / Personal Trainer

Συνεργάτες

Κάτια Αννούση

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Τελευταία άρθρα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε ” Περισσότερα ” για να δείτε λεπτομέρεις.