Γεώργιος Γλούμης

MSc. Physical Therapist/ Personal Trainer

Ο Γιώργος Γλούμης είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο τομέα της Βιολογίας της Άσκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα Αθλητική Φυσικοθεραπεία.
Η εκπαίδευση του συνεχίζεται για την απόκτηση του διπλώματος BSc φυσικοθεραπείας (University of East London).

Έχει εργαστεί ως καθηγητής στην ιδιωτική σχολή Base Training- Personal Training Academy σε Αθήνα, Λάρισα, Κομοτηνή, Κρήτη και Κύπρο με κύρια θέματα την ανατομία, κινησιολογία, προπονητική και εργοφυσιολογία. Επίσης, είναι βασικός καθηγητής στις ειδικότητες Sport Performance, Bodybuilding και Αξιολόγηση Στάσης Σώματος της συγκεκριμένης σχολής. Το μεγαλύτερο επαγγελματικό και επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στη μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης. Γι αυτό το λόγο έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια προπονητικής ενώ ως μεταπτυχιακός φοιτητής έχει συμβάλει στην διεκπεραίωση ερευνών με θέμα την αρχιτεκτονική και μορφολογία του μυϊκού ιστού.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φυσικοθεραπείας και έχει ασχοληθεί με την αξιολόγηση και διόρθωση στάσης σώματος καθώς επίσης και με τη αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η κατανόηση της σημασίας της σωστής στάσης σώματος τον οδήγησαν σε συνεργασία με τη Αμερικάνικη εταιρία Lumo Lift BodyTech και Moov όπου είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Το 2012 ξεκίνησε να ασχολείται με την συγγραφή άρθρων που αφορούν την υγεία και το fitness σε γνωστές ιστοσελίδες όπως το myfitness.gr και mednutrition.gr. Σήμερα κατόρθωσε να γίνει ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας sportbody.gr όπου αναγράφονται επιστημονικά άρθρα για την προπονητική, την αποκατάσταση τραυματισμών, την διατροφή και την υγεία.

Από το 2008 ασχολείται με το personal, group & outdour training ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στη μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης και η αποκατάσταση των τραυματισμών.   Γεννημένος το 1984, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, υπήρξε ερασιτέχνης αθλητής στίβου και ποδοσφαίρου ενώ από το 2012 ασχολείται με την άρση βαρών και το brazilian jiu jitsu. Ο Γιώργος μέσα από την δουλειά του στοχεύει στην μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης, της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της ευρωστίας και υγείας του ασκούμενου.

Στοιχεία επικοινωνίας :
Email: info@sportbody.gr
Τηλέφωνο: 6946421580