Χριστίνα Καλοπήτα

Physical Trainer & Fitness Advisor

Η Χριστίνα Καλοπήτα γεννήθηκε το 1984 στις ΗΠΑ. Είναι πτυχιούχος της  Base Training Academy με κύριες ειδικότητες την ατομική και ομαδική εκγύμναση. Ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του fitness από το 2010, καθώς και με την παροχή συμβουλών σε θέματα υγείας και άσκησης σε εφήβους, αθλητές και εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση “Άθληση και Υγεία”. Επίσης έχει πιστοποιηθεί σε ολιστικά είδη εκγύμνασης (Yoga, Pilates), αξιοποιώντας τα σαν συμπληρωματικά εφόδια στις προπονητικές ανάγκες των ασκουμένων της. Έχει συνεργαστεί με πολλά γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα της Αττικής ως group instructor σε δυναμικά (ασκήσεις αντιστάσεων και καρδιοαναπνευστικής αντοχής) και σε ολιστικά προγράμματα (yoga, pilates, stretching & mobility).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα προπονητικής, διατροφής και διαχείρισης άγχους, στοχεύοντας σε ολοκληρωμένες συστάσεις και οδηγίες στις συνεδρίες με τους ασκουμένους της. Στην επαφή της με άτομα όλων των ηλικιών και προπονητικών επιπέδων καθώς και στην ερμηνεία των αναγκών της σύγχρονης καθημερινότητας και εργασίας βοήθησε και το υπόβαθρο των σπουδών της στις Κοινωνικές επιστήμες (Κοινωνιολογία, Πάντειο Πανεπιστήμιο, BSc) και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Strategic Human Resource Management, Alba Business School, MSc).

Μέσα από τη δουλειά της στοχεύει στην ενημέρωση της ανάγκης για άσκηση ως πολυφάρμακο για πρόληψη και αποκατάσταση και στη συνταγογράφηση προγραμμάτων που θα παρέχουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα ως μέσο διασφάλισης μιας ισορροπημένης ζωής.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Email: [email protected]