Τα οφέλη της καφεΐνης:
- Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας μας.
- Αυξάνει τον μεταβολισμό μας κατά 5-10%.
- Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ.
Περιέχει βασικά θρεπτικά συστατικά (ανά φλιτζάνι):
- Ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2): 11% της ημερήσιας πρόσληψης αναφοράς (RDI).
- Παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5): 6% του RDI.
- Μαγγάνιο και κάλιο: 3% του RDI.
- Μαγνήσιο και νιασίνη (βιταμίνη Β3): 2% του RDI.
Μέχρι 400mg την ημέρα είναι η συνιστώμενη πρόσληψη καφεΐνης.