Κακές συνήθειες που σου παίρνουν την ενέργεια!

Συχνά θεωρούμε μόνο την διατροφή υπαίτια για την χαμηλή μας ενέργεια μέσα στη μέρα, αλλά σχεδόν ποτέ δεν είναι ένας ο λόγος, αλλά συνδυασμός πολλών παραγόντων.


  • Η έλλειψη ύπνου, ο διακοπτόμενος ύπνος ή το να κοιμόμαστε αργά είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ενδέχεται να μας επηρεάζει όλη τη μέρα, ακόμα και τις διατροφικές μας επιλογές.
  • Το υπερβολικό στρες είναι γνωστό σε όλους πόσο βλαβερό και τοξικό μπορεί να καταστεί, αλλά υπάρχουν τρόποι αντι-στρες όπως η γυμναστική, ο χορός, η καλή διατροφή κλπ.
  • Δυστυχώς και ευτυχώς, τα social media είναι στην ζωή των περισσότερων, αλλά ο χρόνος που θα δαπανήσουμε σε αυτά και ο τρόπος που θα τα διαχειριστούμε είναι το κλειδί για το μέτρο.
  • Η άσκηση είναι φάρμακο! Είναι πραγματικά ο,τι καλύτερο μπορεί κάποιος να δώσει στο σώμα του! Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας 🙏
  • Η προσκόλληση στο παρελθόν δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα. Ο,τι γέγονε, γέγονε. Με την γνώση και την σοφία του παρελθόντος, να προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.
  • Και μην ξεχνάμε, όπως λέει ο Αριστοτέλης, είμαστε αυτό που κάνουμε κατ´εξακολούθηση, δηλαδή οι συνήθειες μας.
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Εκτύπωση
Διαβάστε επίσης:
Προϊόντα

Moov Now
57,90€ – Εξαντλημένο –

Ποιοί είμαστε

Γεώργιος Γλούμης

MSc. Physical Therapist / Personal Trainer

Συνεργάτες

Κάτια Αννούση

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Τελευταία άρθρα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε ” Περισσότερα ” για να δείτε λεπτομέρεις.